Apple Laptop Szerviz

Akár a helyszínen megvárhatod Apple notebookod javítását

Ha Apple notebookod meghibásodott, természetes, ha olyan budapesti laptopszervizt keresel, ahol rövid időn belül, megbízhatóan orvosolják a problémát, így az nem jelentkezik újra, amikor hazaérve bekapcsolod a készüléket.

A Laptopguru Acer, Asus, Fujitsu és más laptopok mellett Apple notebookok javítását is vállalja.

Mikor fordulhatsz hozzánk?

Elhozhatod hozzánk Apple notebookodat, ha leejtetted és eltört a kijelzője vagy a burkolata, ha működés közben kikapcsol, vibrál vagy elsötétedik a kép, vagy bármilyen egyéb problémát észlelsz.

A mottónk, hogy „amit meg lehet javítani, azt mi meg is javítjuk”: és ehhez olyannyira ragaszkodunk, hogy ha nem tudjuk rendbe hozni Apple notebookodat, egy fillért sem kérünk a javításért akkor sem, ha több munkaóránk is van benne.

Nem kell utazgatnod a szervizbe

Ha a munkaidőd nem engedi meg, hogy a szervizbe utazgass, illetve messze vagyunk a lakhelyedtől, igénybe veheted háztól házig szolgáltatásunkat is.

Mindössze 2950 forintért bárhova elmegyünk meghibásodott Apple notebookodért, a szervizünkben megjavítjuk, majd visszavisszük hozzád.

Ha minél hamarabb szeretnéd ismét használatba venni Apple laptopodat, hozd el szervizünkbe, és orvosoljuk a problémáját!