Toshiba Laptop Szerviz

Laptop szervizünkben vállaljuk Toshiba laptopok, notebookok, netbookok garancia időn túli javítását.

További előnyeink:

 • Bevizsgálás minden esetben ingyenes, akkor is, ha nem fogadod el a javításra tett árajánlatunkat.
 • Technikai hátterünknek köszönhetően szervizünk alkalmas arra, hogy nagyobb mennyiségű Toshiba vagy más laptopok javítását, karbantartását is elvégezze. Előnyt jelenthet ez nagyobb parkkal rendelkező vállalatok, vagy karbantartást végző szolgáltatók számára.
 • Nem másokkal vagy szabadúszó “vállalkozókkal” javíttatunk, hanem saját, felszerelt elektronikai laborunkban, szakszerűen orvosoljuk többek közt Toshiba laptopok hibáit.

Személyesen jelenleg Budapesti laptop szervizünkben fogadjuk a meghibásodott laptopokat, notebookokat:  Dél-Pesten.

Ha távol laksz tőlünk akkor háztól-házig szolgáltatásunkat javasoljuk.

Egyszerűbb Toshiba laptop hibákat, notebook karbantartásokat szervizeinkben orvosoljuk

Toshiba Laptopok bevizsgálása laptop szervizünkben        Toshiba Laptop alaplap bevizsgálása, javítást megelöző hibakeresés.        LaptopGurunál a laptopokat dobozokban tároljuk, így véletlenül sem érhti sérülés őket!

 • Toshiba Laptop, Notebook, Netbook kijelző problémák javítása, cseréje, ha sérült, összetört, vibrál vagy nem ad képet. Toshiba és egyéb Laptop kijelző áraink.
 • Burkolati elemek, Toshiba alkatrész sérülése, fedlap, zsanér, káva stb. problémák javítása
 • Toshiba lapop billentyűzetek cseréje
 • Egyéb Toshiba alkatrészek cseréje – memória, CD DVD meghajtók, (ODD), merevlemez (HDD, SSD)
 • Szoftveres problémák javítása, operációs rendszer telepítése, adatmentés
 • Karbantartás – Toshiba laptop, notebook hűtőegység tisztítása (sok problémát előzhet meg)

Összetettebb, elektronikai jellegű Toshiba laptop, notebook hibák javítása elektronikai laborunkban történik

Toshiba Notebook, Laptop alaplapok szakszerű javítás, profi ipari szerszámokkal, Gyorsan, Garanciával.        Toshiba Laptop , Notebook Alaplap javítás szervizeinkben        Toshiba Laptop alaplap javítás

 • Toshiba Laptop Alaplap javítások, egyéb panelek javítása elektronikai laborunkban. Szakszerűen, gyorsan és gazdaságosan.
 • Kisebb vezérlő IC-k cseréje pl. hálózati kártyák, hangkártyák stb.
 • Tápkör problémák javítása, ha nem kapcsol be a gép, vagy nem tölti az akkumulátort, vagy akkumulátorról működik, de külső áramforrásról nem, tápcsatlakozó gondok.
 • Alaplapi csatlakozók cseréje, LAN, USB, JACK dugók, DSUB vagy DVI videókimenetek stb.
 • Zárlatok javítása, egyes fóliazárlatok kivételével.
 • Komolyabb tokozású IC-k cseréje (pl. BGA), északi hidak, déli hidak, videókártyák (VGA, videó, videókártya) vezérlők
 • Különböző folyadékkal leöntött laptopok speciális tisztítása


Mi történik nálunk Toshiba laptopoddal? Azaz hogyan dolgozunk?

Akár a helyszínen megjavítjuk Toshiba laptopodat

Budapesti laptopszervizünkben vállaljuk ismert laptopmárkák – Toshiba, Apple, Asus, Acer, Fujitsu stb. – bárminemű hibáinak orvoslását, garancián túli javítását, legyen szó akár egy betört vagy megkarcolódott kijelzőről, akár egy alaplap hibáról. A javításhoz általában néhány munkanap szükséges, de a kisebb meghibásodások orvoslását az ügyfél akár a helyszínen megvárhatja, így egyetlen napig sem kell nélkülöznie legfontosabb munkaeszközét.

Mi történik Toshiba laptopoddal a szervizünkben?

Toshiba notebookodat először is bevizsgáljuk, hogy feltérképezhessük a hiba jellegét. A bevizsgálás mindig ingyenes, attól függetlenül, később elfogadod-e a javításra adott árajánlatot vagy sem. Ezután következik a javítás, majd egy többlépcsős teszt annak megállapítására, valóban sikerült-e elhárítanunk a hibát – ha nem, természetesen egy fillért sem kérünk tőled. A javítás munkafolyamatát a weblapunkon található fotók és videók segítségével végigkövetheted.

Háztól házig szállítjuk notebookodat

Ha szeretnéd, Toshiba notebookodat el sem kell hoznod budapesti laptopszervizünkbe – elmegyünk érte mi. Ha szeretnéd megspórolni az utazgatást, hívd fel az ügyfélszolgálatunkat, diktáld be a címedet, és mi máris úton vagyunk a laptopért. Ha pedig kész, természetesen vissza is szállítjuk hozzád. Háztól házig szolgáltatásunk ára oda-vissza mindössze 2950 forint.

Ha Toshiba laptopod elromlott, és minél hamarabb szeretnéd ismét használatba venni, hozd el most laptopszervizünkbe, és a kisebb hibákat akár azonnal orvosoljuk!